Så otroligt snyggt

Det finns något som jag tycker är så snyggt och det är att ha en marmorskiva, det är så otroligt fräscht och elegant samtidigt väldigt praktiskt. Ja det finns så mycket som är bra med marmorskivor. Ja det är väl underbart att det finns saker som man verkligen tycker om och som man gärna vill ha mer av i sitt hem.

Nu finns det så mycket variation 

Ja idag så är det ju väldigt lätt att hitta grytunderlag och alla möjliga saker i just marmor. Och det är ju härligt att det kommer mer och mer i det materialet. 
Jag skulle gärna vilja ha mer av det hemma, har hittat ett par så fina pallar som har en marmorskiva som ma sitter på. Man kan ju lika gärna ha dom som sängbord och det är det som jag skulle vilja ha dom till. Tycker det är så otroligt snyggt och det är verkligen något som jag skulle jag vilja ha och som jag hoppas att kunna ha någon dag.
Det är så praktiskt när man har en pryl som man kan använda till så mycket mer en bara en sak. För då kan man flytta runt den och aha den till olika saker och det är ju jätte kul och praktiskt att man kan ha en sak till mer en en sak.
Så försöker jag tänka när jag köper nya saker och det gäller även kläder. Det ska gå att använda till många olika saker, för då blir det mer använt och det känns mycket bättre när det är på det viset.
Så så kan man ju försöka tänka när man ska köpa någon ny sak till hemmet eller om det är saker till sig själv. Att man ska kunna använda prylen eller kläderna till flera olika saker eller tillfällen då blir det ofta ett bra köp.